Classes individuals, 2 o 3 persones

 

Preparem tota mena de classes individuals o per grups reduïts per tal d’aprendre de la millor manera el golf.

Amb el nostre professor de l’Academy podreu personalitzar la classe al vostre gust i adaptar-la. Podreu decidir l’hora, el dia, la duració i els objectius.

Les classes individuals són essencials per començar a dominar i conèixer el camp, i també per perfeccionar el joc. A més, tenim l’opció de fer classes amb amics, familiars, parella, o simplement amb algú que també li agradi el golf.

  • Es poden fer classes al camp amb el professor per entendre  millor el golf i començar a jugar en diferents forats. D’aquesta manera es va practicant cada cop més per tal de gaudir del camp i el joc. Pels aprenents és tot un motiu de diversió, i pels jugadors és una manera gratificant d’aprendre millor la tècnica i el domini del joc.
  • Oferim també la possibilitat de fer classes específiques en el practice, putting green i approach. D’aquesta manera es guanya més coneixements i flexibilitat. Aprofundim en la postura del jugador, s’explica la base del golf i es millora la tècnica en distàncies més curtes.

Les classes i els preus seran variables en funció dels horaris, el nombre de jugadors i la modalitat escollida: camp de pràctiques o camp de joc.

 

Inscripció o Consulta

ALTRES CURSOS

VEURE MÉS