Un camp en un entorn únic

El recorregut de 18 forats és un disseny del genial J.Mº Olazábal, bicampió dels Màsters d’Augusta. Aravell va ser situat en una àmplia vall a 700m d’altitud, on el dissenyador va idear un camp compacte i divertit aprofitant la icònica vista sobre la serralada del Cadí.


Com és?

Carrers estrets i variats, ampli rough, tees grans i uns greens relativament petits, són la insigne d’Aravell Golf & Country Club i fan que el recorregut, par 71, sigui un repte pels hàndicaps més alts; i un disseny interessant pels hàndicaps mitjans i baixos.


La celebració del clàssic Pro-Am Crèdit Andorra des de fa 23 edicions, tantes com anys té Aravell Golf & Country Club, ha consagrat el valor del recorregut entre els jugadors professionals que gaudeixen d’aquesta carismàtica competició cada primavera.


Manteniment en el camp

El Responsable de manteniment del camp, Emilio Parejo, explica en aquest vídeo com funciona el sistema de rec i el terreny del camp d’Aravell. Es mostra com és actualment, i d’on provenen totes les tasques fetes fins a dia d’avui.


És un vídeo introductori on es pot veure fàcilment els 2 sistemes de rec que hi han instal·lats en el camp: per una banda, la compactació del terreny, i per altre el sistema dividit en satèlit, hardware i cableatge.


Mira el breu vídeo per saber com funciona: