El programa d’aprenentatge de golf per dones. Uneix a milers de dones de tota Europa que han provat aquest programa revolucionari. No necessites experiència prèvia en golf, tampoc material, només fa falta ganes, diversió i voler-ho passar en gran.


Més Informació

De quina manera et podem ajudar? Aquesta és la primera pregunta que sempre fem als nostres alumnes.


Entendre les teves necessitats i objectius és fonamental per poder dissenyar el millor programa possible per arribar a complir les expectatives.


Classes individuals i col·lectives d’iniciació o de perfeccionament per millorar la tècnica. Les reserves quan et convingui, amb total flexibilitat segons la teva agenda. Classes disponibles en castellà, francès o anglès.


Més Informació

Una activitat d’introducció al golf és el complement perfecte a les reunions de treball d’empresa. Oferim orientació i assessorament amb la confecció del programa de jornades offsite, per personalitzar-l’ho al teu gust i als objectius de l’esdeveniment.


Més Informació

Golf adaptat

L’objectiu principal d’aquesta activitat és promocionar aquest esport entre les persones amb discapacitat i d’aquesta manera reduir les barreres que han privat l’accés d’aquest col·lectiu a la seva pràctica.


El golf i l’activitat física poden ser unes eines privilegiades per la inclusió social, especialment pel desenvolupament d’habilitats personals i socials que es duen a terme durant la pràctica i la transferència a la vida quotidiana. Per això, Aravell Golf Academy té l’apassionant repte d’introduir el golf a tots aquests col·lectius.


Més Informació

Regala Golf

Si no saps què regalar t’oferim una molt bona opció: fer que algú s’involucri al golf serà un dels regals més grans i valuosos que podràs donar. A més, farem tot el possible perquè sigui un regal per tota la vida.


Més Informació
Classes individuals i 2 o 3 persones